Tuin

de fruitboomgaard en meer

Groene vingers

Vooralsnog zijn onze vingers nog niet heel erg groen. Veel verder dan een postzegeltuin en een klein moestuintje zijn we nog niet gekomen. Maar daar gaat verandering in komen!

Binnenkort zijn we de eigenaar van een ruim perceel waarop we (onder andere) een kleine fruitboomgaard willen beginnen. Omdat we het leuk vinden om de tuin langzaam vorm te zien krijgen en om in de toekomst nog ruimte te hebben om ideeën toe te voegen, laten we de tuin zich organisch ontwikkelen. We beginnen met een aantal fruitbomen, een rijtje knotwilgen langs de slootkant, het inzaaien van de rest met gras, we maken wat afspraken met buren over erfafscheidingen en daarna zien we wel.

Deze pagina is bestemd voor onze wensenlijst. Het liefst zo nauwkeurig mogelijk (welk ras; waar kopen ed). De lijst zal langzaam vorm krijgen. Nu hebben we nog tijd om het theoretische deel te doen. Lezen, lezen, lezen. En we hebben tijd (hopen we) om inspiratie op te doen in verschillende kwekerijen en fruitboomgaarden die opengesteld zijn voor publiek. Leuk én leerzaam.