Nov05

Uit digitaal niemandsland

Author // Merel Categories // Algemeen

we zijn live

Maanden geleden claimden we ons domein. Het leek ons leuk een blog bij te houden over ons Oosterwold avontuur, maar door drukte met het archeologisch onderzoek, de aanvraag van onze omgevingsvergunning, maar vooral het beantwoorden van de vragen van de gemeente op onze vergunningsaanvraag slokte al onze tijd op. En onze site bleef hangen in een stukje digitaal niemandsland. Onze site kreeg geen prioriteit; dat was duidelijk.

Gister gingen we naar de vierde editie van de Belgisch-Nederlandse FIRE-meetup en daar spraken we FIRE-geïntereseerden waaronder veel bloggers wiens blogs we natuurlijk al langer volgen. Dat was voor ons het zetje wat we nodig hebben om onze site een schopje omhoog te geven op de prioriteitenlijst en om maar gewoon eens live te gaan. Misschien staat nog niet alles op de goeie plek en zijn niet alle teksten compleet, maar soit. Dat zal zich in de toekomst wel oplossen. Gewoon beginnen met bloggen en de site vult zich vanzelf. Daar gaan we nu mee beginnen. En we hopen dat we hiermee niet alleen onze vrienden en familie op de hoogte houden van ons bouwavontuur, maar dat we meer mensen bereiken. We zullen zien.

< volgend artikel     ^blogroll^     vorig artikel >

About the Author

Merel

Merel

HARTSTOCHTELIJK PLANNENMAKER, HANDWERKEN, (THEORETISCHE) TUINKENNIS

Comments (1)

  • Saska | Finance Monkey

    Saska | Finance Monkey

    28 May 2018 at 21:25 |
    Wauw! Ik ben voor het eerst op jullie blog maar na een beetje rondgekeken te hebben ben ik echt enthousiast en onder de indruk van hoe jullie je leven hebben opgepakt en zo'n enorm positieve wending hebben gegeven! Echt een inspiratiebron. Hoop dat jullie snel jullie droom waar kunnen maken en veel succes met de blog, ik kom vaker een kijkje nemen in de fruitboomgaard ;)

    reply

Leave a comment

You are commenting as guest.