Jan01

Opgeruimd

Author // Joost Categories // Persoonlijk

Opgeruimd

Zo, het is 1 januari en aangezien we graag met een schone lei beginnen hebben we gelijk alle troep opgeruimd. De versiering is weg en de kerstboom staat met pot en al in de tuin*. De goede voornemens zijn bijgewerkt. Merel had het brilante inzicht: "Wij zijn zo duurzaam dat wij zelfs onze goede voornemens hergebruiken" (iets met voeding, bewegen en sparen) 😊. Laat 2018 maar komen!

Verder heb ik de site weer een beetje bijgewerkt. Ondanks dat we nog niet zo lang bezig zijn, is er afgelopen maand behoorlijk wat gebeurd. Met de grondoverdracht zijn we echt een nieuwe fase ingegaan. Dus de pagina: 'Hoe ver zijn jullie?' is gesplitst. Op 30 december liep de bezwaartermijn van de omgevingsvergunning af, dus fase 1 'Het papierwerk' is definitief afgesloten! 

 

Menu

De goede lezer heeft ondertussen ook gezien dat het menu nóg een verandering heeft doorgemaakt. Het item: 'leesvoer' is toegevoegd. We zijn namelijk groot fan van andere blogs, zeker blogs met een blog-roll. Maar omdat ik het leuk vind om te prutsen met Joomla! en omdat RSS feeds nogal ouderwets aandoen tegenwoordig, heb ik gezocht naar een Extensie die net wat meer kan.

 

 

De gedachte achter deze 'social walls' is een plek met inspirerende blogs, facebookpagina's, twitter, pinterestborden etc. etc. Een digitale aanplak-muur zeg maar. Tja, en als je dan woordgrapjes kan maken als 'FIRE wall' en 'Ooster-wall-d'; ben ik natuurlijk meteen verkocht 🤓. 

Veel leesplezier!

N.b. 

* Re: de kerstboom met pot en al in de tuin. Dit jaar Afgelopen kerst hebben we voor het eerst een met kluit gekocht. Dat was goedkoper 😉 en het lijkt ons leuk om 'm binnenkort op ons landje te planten. Als eerste boom (en natuurlijk voor volgende kerst). 

About the Author

Joost

Joost

BLOGGER, SITE PRUTSER, IMKER, DUURZAME TECHNIEK

Comments (4)

 • Geldnerd

  Geldnerd

  01 January 2018 at 18:57 |
  De beste wensen voor het nieuwe jaar. En die Walls zijn briljant!

  reply

  • Joost

   Joost

   01 January 2018 at 19:07 |
   Thanks! En jij natuurlijk ook de beste wensen.

   reply

 • Chris

  Chris

  02 January 2018 at 11:42 |
  Super mooie walls Joost! dan blijft een standaard Wordpress account toch maar een beetje aanklooien ;-)

  reply

  • Joost

   Joost

   02 January 2018 at 12:52 |
   Thanks!
   Dat aanklooien valt volgens mij overigens best mee.
   En ik ken weinig blogs met zo'n mooie foto bovenaan.

   reply

Leave a comment

You are commenting as guest.