neem contact met ons op

wie zijn wij?

het verhaal

Lees hier het verhaal achter de fruitboomgaard. 

wie is wie in de fruitboomgaard ?

Joost

bouwjaar 1973, droomt van vrij leven

blogger, imker, duurzame techniek

Joost werkt nu nog bij een bank, maar weet een ding zeker: Dat duurt niet tot z'n 70ste. Daarom zijn we al lange tijd bezig met het kiezen tussen werk en balans. En tussen sparen en genieten. Al hoeven die laatste twee elkaar zeker niet uit te sluiten. Joost droomt van vrijheid en zonder verplichtingen de nieuwe dag inkijken. Of in z'n laptop kijken. Joost kan uren pielen aan een site, of (duurzame) techniek uitzoeken. 

Merel

bouwjaar 1974, altijd op zoek naar nieuwe plannen

Hartstochtelijk plannenmaker, handwerken, (theoretische) tuinkennis

Merel is dol op nieuwe avonturen. Is het ene plannetje nog niet gemaakt, dan wordt er al weer gegoogeld naar het volgende. Stilzitten is geen optie. Tenminste, in gedachte. Door nog al wat medische beperkingen blijkt de uitvoering van de plannen veelal lastig. Een goede balans vinden tussen wat doen en teveel gedaan hebben is erg lastig. 

Toos

bouwjaar 2009, schobbejakje

droomt ooit schaapsteckel te worden

Toos heet eigenlijk Tara van de Hoefslag en is van rasechte adel. Opgegroeid in de bossen van Harderwijk was ze een chique hondje. Totdat ze in 2014 bij ons kwam wonen. In no-time is ze een heerlijk schobbejakje geworden, met als belangrijkste focus: eten en gezellig mee. Het liefst houdt ze zelf haar riem vast. Behalve als ze een (denkbeeldig) muisje in het vizier heeft. Dan moet er gegraven worden!

Prins

bouwjaar 2012, pofbroekje

heeft de pofbroek aan in huis

Prins is ons jongste familielid, in leeftijd en aanwezigheid. Hij is echter super lief, klautert het liefst het hele huis door.... mmm laat zich het liefst op z'n buikje kriebelen en kletst de hele boel bij elkaar. We waren direct verliefd op hem toen we hem in het asiel van Almere ontmoette en we geloven dat dat ook wel een beetje wederzijds was. Binnenkort mag hij naar buiten en kan hij z'n koninkrijkje ontdekken. 

Joris

ø 04-04-2004 - ☥ 28-05-2019, 
allemansvriend

spint al bij de gedachte aan knuffels

Joris is het langst onderdeel van ons gezin. We hebben hem in 2005 uit het asiel gehaald in Amsterdam. Hij is een half-siamees, al vergeet hij soms die andere helft. Door de jaren heen wordt hij steeds minder angstig. En diep in z'n hartje is hij een echte allemansvriend. Het liefst hangt hij aan je schouder, hard spinnend en intens gelukkig. 
Tot ons verdriet is Joris op 28 mei 2019 ingeslapen. We missen ons kameraadje heel erg. Hij was ons allerliefste vriendje. 

Pluis

ø 21-01-2005 - ☥ 26-11-2019,
bedoelde het altijd goed

een tikkeltje onhandig, maar wel lief

Pluis is een paar maanden na Joris in ons huis gekomen. Zij was nog erg klein en in het asiel gekomen nadat ze uit het raam was gevallen. Ze heeft daar een 'klein' tikje aan overgehouden: een concentratieboog van maximaal 3 seconden. Dat maakt haar soms wat onhandig en haar timing voor het vragen van knuffels is ook niet altijd top. Ze was echter wel de baas van de drie en reuze lief. 
Onze lieve pluizenbol is helaas op 26 november 2019 overleden 😢.

Wil je meer weten?

We zijn deze site begonnen om onze ervaringen te delen. Heb je vragen, tips of wil je alleen maar even hallo zeggen? Neem vooral contact met ons op, dat vinden we leuk!

Contact

  • Email

    hallo @ indefruitboomgaard.nl

Volg ons

Wil je op de hoogte blijven van een nieuwe blog of andere ontwikkelingen?
Ga dan naar onze facebookpagina e/o ons twitteraccount e/o op Goolge+
De rss feed vind je onder deze link: feed://indefruitboomgaard.nl/blogroll?task=feed&format=feed&type=rss

Kleine lettertjes

Alle teksten, foto's*, ideeën, zin en onzin op deze site zijn door ons verzonnen. Het geeft een idee zoals wij naar de wereld kijken en niet meer of minder dan dat. 
Hecht er dus ook geen andere waarde aan. We geven dus geen advies, noch willen we anderen onze mening opdringen. Lees het denk er over na en doe ermee wat je wilt. En/of laat weten wat jij er van vindt, door het plaatsen van een reactie, belletje of mailtje. Overigens houden we ons het recht voor je reactie niet te plaatsen/te verwijderen. 

* n.b. heel af en toe is er een Pixabay.com foto gebruikt of een link geplaatst naar ons Pinterest bord.

Privacy Statement

De Europese regelgeving GDPR of AVG in NL, geldt niet voor particulieren. En aangezien dit een particuliere / hobby / voor de lol site is zonder wat voor commerciële intentie dan ook, is deze regelgeving dus niet van toepassing. 

Echter voor alle duidelijkheid: we gebruiken op deze blog de socials zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Bovendien maken we gebruik van Google Analytics en plugins/extensions van Akismet om spam tegen te gaan. Wanneer je op die knoppen drukt om te delen e/o een reactie te plaatsten ga je akkoord dat we je reactie vastleggen en dus ook met de privacy statements van de socials (check dus hun eigen statements).
Daarnaast hebben we diverse super leuke Walls waar we inspirerende bloggers, twitteraars, facebookers etc. op volgen. Die kiezen we zelf uit, of je kan je er voor aanmelden.

Voor alles geldt: het feit dat we deze tooling hebben is uitsluitend bedoeld om delen en bloggen makkelijker te maken. Wij gebruiken deze info nooit commercieel of om te spammen.
En trouwens, heb je spijt van een reactie of vind je jezelf ergens op onze site terug en wil je dat niet c.q. niet meer? Neem dan contact op, dan deleten we jouw content. 

Copyright

Alle afbeeldingen*, teksten of wat dan ook op deze site vallen onder het copyright van 'In de fruitboomgaard'. 

* n.b. heel af en toe is er een Pixabay.com foto gebruikt of een link geplaatst naar ons Pinterest bord.